15 май 2009

Бойко и слабите

Оказва се, че "кметът" Борисов иска да има слаби противници, защото "само тогава можел да е силен":

В. "Новинар" от 14.05.2009 г.:
„Това не може да е политика на партия, на премиер, на Министерски съвет. Всеки ден те взимат решение, с което опровергават предишното. Но нека продължават, така ги обичам с всеки изминал ден все повече. Защото, ако не са толкова слаби и жалки, ние няма да сме силни.”

Какво разбираме от това признание на "кмета"?
1. Че де факто той не е силен, а противниците му са слаби и жалки. Ако е така, значи самият той не е силен, а е просто по-малко слаб и жалък. Но е жалък и слаб.
2. Че няма да се намери журналист, който да го попита точно този уточняващ въпрос: Г-н Борисов, ако вие сте силни, само защото те са слаби и жалки, това не е ли парадоксално - би трябвало, особено като изявен спортист, да искате силни противници, защото само тогава се вижда дали Вие сте силен?"
3. Че много го е страх...

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).