08 май 2009

Бойко и дупките

Днес по бТВ говориха за дупките в София, с участието на представител на сайта Dupka.net. Какво прави впечатление?


Красимир Крачунов: Много интересен сайт, но защо, това за мен е странно, се занимава само с дупките на София?
Цветан Фиков: Ще ви кажа защо, защото в момента имаме само техническа възможност за пускане на карта ...
Красимир Крачунов: Защото няма дупки по републиканските пътища?
Цветан Фиков: Не, защото нямаме техническа възможност да пуснем карти на други градове. В момента пускаме карти на Бургас, карта на Пловдив и там, където имаме възможност.
Красимир Крачунов: Преди една седмица пътувах от Бургас за Казанлък и си потроших колата по дупки ...
Цветан Фиков: Това е безспорно ...
Водещ: Говорим за конкретни случаи в този репортаж и този репортаж, който е в София.
Цветан Фиков: Аз живея в София. Прекарвам по-голямата част от времето си в София. Ако мога да изляза в събота и неделя извън София това е ОК, но през останалото време аз си троша и си поправям колата тук в София, плащам си данъците тук в София, а не в Бургас или някъде, където и да е било. Аз нямам нищо напротив, ако имаме възможност и хора, които да ни помогнат, да пуснем и карта на тези градове. Водещ: Започваме отначало, защо се ...
Красимир Крачунов: От тези данъци 23% се връщат в Столична община, а останалите отиват някъде другаде, така че ...

Какво разбираме от това интервю?
1. Че директорът на Дирекция „Транспортна инфраструктура” в Столична община - Красимир Крачунов - е същият като "кмета" Борисов: ти му казваш, че има дупки в София, той вика "В страната има повече!"
2. Че дупките са схема за пране на пари.
3. Че това е само върха на айсберг-модела "Борисов"

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).