16 септември 2008

Бойко Борисов и огледалният свят

В света на Бойко Борисов президентът на една държава е търговец на дребно:
"Президентът проигра евтино добрите ни взаимоотношения, за да се хареса на премиера Сергей Станишев", заяви кметът Борисов.

Какво разбираме от това изказване на нашенския герой?
1. Че можем да си представим каква бъркотия цари в главата на Борисов, за да опише Президента като играч на дребно, който проиграва "добрите им взаимоотношение", за да се хареса на премиера.
2. Че според Борисов, независимо от всичко избълвано от него по адрес на Президента, двамата имали "добри взаимоотношения"?!
3. Че нещо става в нашата столица и то най-вероятно е свързано с невъзможността на кмета да изпълни най-основните обещания от предизборната си кампания - при това вече трета година.
4. Че не е ясно от какво се възмущава повече - дали от това, че отношенията им били проиграни или от това, че е било евтино.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).