28 септември 2008

Бойко Борисов и Николай Слатински - 3

Още от Слатински:

"13.01.2003 г.
Интервюто на ген. Бойко Борисов в “Труд” има две много важни страни.
- Външната е с елементи на инфантилна, до истерия болезнена реакция, че не взе участие в КСНС. Като разбра, че не е поканен, си е поръчал това интервю, или Валерия Велева се е явила като по поръчка.
С цялото интервю, на характерния му народен и смесващ истини с измислици език, Бойко Борисов прави това, което прави толкова много време – да руши авторитета на институциите и да работи изцяло за своя имидж. Разбира се, авторитетът на институциите и без Бойко Борисов е много разклатен (чувствам го из улиците като виждам световното отчаяние на народа ни). Бойко Борисов хвърля семена в плодородна почва. Но проблемът е, че той вече се е взел изключително на сериозно и от два месеца се е превърнал само в PR генерал, а не в главен борец с престъпността. Отдавна предупреждавам да се внимава много с него, защото след като е създаден мит, нашият лековерен народ може да поиска най-сетне поне един мит да стане реалност..."

Какво разбираме от този доклад на Слатински до Президента?
1. Че още преди пет години е било ясно, че Бойко Борисов е PR-генерал.
2. Че никой не го е казал на хората - нито Слатински, нито президент, нито премиер.
3. Че народът поиска митът да стане реалност.

1 коментар:

Анонимен каза...

Цялата статия "Така съветвах президента: Бойко Борисов", позиционирана на Internet-страницата на Николай Слатински е изключително интересна. Впечатлява синтетичната и много точна оценка за "явлението" Бойко Борисов (цитирам):
"..винаги, от самото начало, в анализите си за президента съм разглеждал Бойко Борисов не като алтернатива, а като диагноза за българското общество."

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).