15 август 2008

Бойко Борисов и Росен Чаушев

Кой е Росен Чаушев, ще попитате? Кмет на село Късак, община Доспат, област Смолян.
Самоубил се е на 10-и август, оставяйки предсмъртна записка, в която обяснявал, че като кмет бил поел много ангажименти, обещал на хората да свърши толкоз много за селото, а това се оказало много трудно за изпълнение. Той се страхувал, че ще разочарова и предаде доверието на съселяните си.

Какво разбираме от тази новина?
Кой е Бойко Борисов вече знаем - човекът, който обеща, че ще реши проблемите с боклука, задръстванията, дупките по улицата и т.н. Но той не се страхува, че ще разочарова съселяните си, нито пък се притеснява, че е поел много обещания. Борисов е отличник по даването на обещания, но по честност и почтеност получава двойка, при това написана му от човек, който очевидно може да служи за пример на всички български граждани.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).