05 август 2008

ГЕРБ и новите технологии

Бдителни читатели ни изпратиха тази снимка, от която се вижда, че сайтът, "гарантиран" от Бойко Борисов с неговия подпис в горния десен ъгъл... не работи!

Оставяме на професионалистите да обяснят аномалията, а за нас остава задължението да публикуваме материали, свързани с Бойко Борисов. Крайно време е медиите да почнат да обръщат внимание на тези факти, а не на измислените приказки за "народния герой бате Бойко", "батман", "мускулът" и т.н.

1 коментар:

NMMM.NU каза...

Аномалията е, че сайта е посетен от прекалено много хора и базата данни е гръмнала (и ще се оправи като хората си тръгнат)

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).