11 юли 2008

Бойко Борисов и новините

Бойко Борисов пак направи новина тази сутрин. Редовните читатели на блога ЗА Бойко Борисов вече са се досетили, че това е станало в бТВ - където буквата "б" е съкратено за "бойковата".

Ето цитата от любимата на кмета агенция "Фокус":
Има заговор в държавата с участието на тайните служби на управляващите, който цели да дискредитира големите опозиционни партии, заяви за предаването на бТВ „Тази сутрин” лидерът на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов.

Каква е хронологията - Борисов "случайно" подхвърля това в неговата телевизия. Впоследствие "независимата" депутатка Мария Капон задава въпрос на премиера, който губи време в Парламента, за да отговаря:
"...Станишев заяви, че се чувства нелепо да коментира “лъжите и глупостите” на столичния кмет. “Аз не мога да следя всички медийни изяви на столичния кмет, защото тогава бих изхабил много от времето, което трябва да използвам за работата си като министър-председател”...


Какво разбираме от това?
1. Че когато няма новина, Бойко ще си я изсмуче от пръстите, за да присъства в ефира.
2. Че бТВ няма проблем да клекне пред мощния му член за редовното сутрешно фелацио.
3. Че Мария Капон няма да остане капо и също ще се опита да отиграва топката.
4. Че след думите на Борисов започва една нелепа дискусия, в която се включват и други политици - всеки от тях с мнение по темата

1 коментар:

Анонимен каза...

Той затова ли сега набира (като на наборна комисия за казармата) висококвалифицирани хора!?

http://www.dnes.bg/article.php?id=54125

Нали знаете какво се разбира под висококвалифицирани? "Суперпрофесионалисти" по отвличанията, със стаж и "качествени" познания в системата на МВР :)

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).