17 април 2008

Кога работи тоз човек?

Читатели на "zaGrada.bg":
"Господин Борисов, сутринта ви гледахме как обсъждате важни политически проблеми в Нова Телевизия, малко по-късно ще представите нови автобуси, след това сигурно ще идете да потренирате, малко след това ще ви четем във Фокус с поредното изявление... Вече почвам да се чудя вие кога работите за София? 2 месеца ви е нямало, защото сте обикаляли из Европа да влезете в ЕНП, през повечето време сте в някое студио или коментирате Станишев... кога ви остава време да направите нещо за този задъхващ се град? Кога ще видим от вас реални резултати, а не само обещания, които биха се сбъднали след някой и друг мандат, но не и в рамките на този, втори пореден за вас? Кога, господин Борисов? Кога?? Спрете се! Иначе харчите незаслужено заплатата си на кмет, която ние гражданите на София ви плащаме! И стига сте ползвали поста си като медийна трибуна! Вземете свършете малко работа поне!!!"
и още:
"Според Бойко Борисов автобусите на метан сериозно ще разтоварят столичния трафик, тъй като ще прехвъркат над задръстванията като пеперудки. За да докаже твърденията си предишната вечер кметът беше поканил отбрани журналистки на демонстрация в един от новите автобуси. Девойките определили мероприятието като задоволително."

Какво разбираме от тези мнения?
1. Че гражданите на София правилно са схванали същността на кмета - бицепс под налягане?
2. Че има хора, които са забелязали пърхането на пеперудките около Бойковия?
3. Че гласът народен е глас Божи!

1 коментар:

Анонимен каза...

В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ИМА ОПОЗИЦИЯ НА "ЧЕСТНОТО И ОТКРИТО "УПРАВЛЕНИЕ НА герб.ЗАЩО ТАЗИ ОПОЗИЦИЯ БЕЗДЕЙСТВА ?КОГА ЩЕ МУ ПОИСКА СМЕТКА ЗА НЕГОВОТО БЕЗХАБЕРИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ?ТОЙ КМЕТ ЛИ Е ИЛИ ЛИДЕР НА ПАРТИЯ? ТОЙ Е ФОРМАЛЕН КМЕТ."НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР" - ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА В ЕВРОПА.ПРОКУРАТУРАТА Е ДЛЪЖНА ДА СЛЕДИ ДАЛИ КМЕТЪТ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ ,АКО ГИ НАРУШАВА ТОГАВА ПРИСТЪПВА КЪМ ОТСТРАНЯВАНЕ НА КМЕТА.другарю борис велчев ОТЪРВЕТЕ НИ ОТ ВЕЛИКИЯ НЕКАДЪРНИК б.борисов!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).