25 декември 2007

Бойко Борисов и безумния софийски трафик

Кметът Борисов направи пореданата далавера със своите колеги. Ние вече писахме за това какви проблеми ще има в София насред празниците. Да видим и конкретните резултати?
Столична община съобщи на 21.12.2007 г.: По нареждане на кмета на София Бойко Борисов пл. „Княз Александър І” остава отворен за автомобилното движение и днес. Нареждането на г-н Борисов е във връзка с желанието му да не се затруднява движението предвид предстоящите Коледни празници и очаквания засилен трафик по посока от София към провинцията. На площада в момента се изграждат писта и трибуни във връзка със състезание от Световната купа по сноуборд
Снимката по-горе е от "За града", които пишат под заглавие "Кметът отвори на думи площада".
На последното заседание на СОС се оказа, че "от състезанието за Световната купа по сноуборд "Биг еър", което започва в събота в центъра на София, столичани ще загубят близо 4 млн. лв. само от задръстванията, които ще предизвика проявата в дните на най-натоварен трафик преди Коледа. Отделно общината губи, че организаторите не плащат нищо за закриването на паркингите и за рекламата, която си правят." (в "Дневник")
Какво разбираме от тези факти?
1. Че за Бойко Борисов няма значение, че хората ще си губят времето в опашки.
2. Че можем да си представим какво ще се случи, когато стане министър-председател и почне да затваря цялата столица или дори цялата страна.
3. Че от всяко дърво свирка не става (вж и анкетата вдясно за причините за това "невиждано" шоу)

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).