13 октомври 2007

Бойко Борисов и "Фокус"

Връзката между Бойко Борисов и агенция "Фокус" си личи най-ясно в това, че авторите на сайта http://boikoborisov.bg/ са пряко свързани с "Фокус". (FORCE IT се занимава с цялостна поддръжка, програмиране, дизайн и upgrade на сайтовете на агенция FOCUS....", из сайта на фирмата)

Какво разбираме от това?
Нищо особено, но е полезно да се знаят тези връзки между медиите и кандидатите за кметове, особено когато са бивши милиционери.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).