12 септември 2007

Бойко Борисов и децата на номенклатурата

"Мартин Заимов трябва да даде ясна оценка за направеното от десните партии през времето на управлението им в последните години в София, коментира той. Борисов допълни, че децата на номенклатурата не могат да бъдат отново на власт. “Трябва да има историческа правда”, смята Борисов, който бе личен бодигард на Тодор Живков."

Какво разбираме то тази новина?
Според Борисов децата на номенклатурата не бива да се занимават с управление. Но това могат да правят техните бодигардове.

1 коментар:

Анонимен каза...

Самият Борисов е ярък пример за номенклатурчик.Член на БКП,завършил зловещата школа на ДС в Симеоново,издигнал се с партийна протекция до преподавател по физическа подготовка във военната академия,отказал да се деполитаризира през 1990г!След това прави удивителен скок от силов охранител/един от хилядите в страната/ до гл.секретар на МВР!?Произведен е в генерал!? без да е завършил генералщабна академия!?Ако това не е номенклатурчик,здраве му кажи!По-страшно е другото,че Борисов е некадърен!И,че тази неспособност да се справя с задълженията си като кмет/а преди и като гл.секретар на МВР/не се отразява в медиите.Напротив-те го възхваляват,преписват му несъществуващи качества на "супермен"!!Борисов удивително напомня на Никодим Дизма герой от едноименния романна полския писател Тадеуш Доленга-Мостович,който въпреки своята тъпота и ограниченост по случайност се издига до най-високите политически постове възхваляван от услужливи клакьори!Падението след разобличаването му обаче е страшно!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).