31 август 2007

Бойко Борисов и паркирането

"За града" пише:

Тротоарът откъм църквата "Света София" срещу сградата на Столична община, който досега бе разграфен за служебен паркинг на общината и СОС, вече трайно е завзет за автомобилните нужди на обитателите на "Московска" 33. Върху тротоара усилено се строи навес, който според работниците ще е готов до петък или събота. Клетките за паркиране вече са повече - 32, и се простират от ул. "Янко Забунов" до ул. "Париж". Навесът завзема целия тротоар, без да са оставени изискуемите по закон 2 м. за преминаване на пешеходци.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че за кмета Борисов няма закони.
2. Че за да паркира колата си, той е готов на всичко.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).