13 юни 2016

ЧРД, "генерале"!

Мари Хигелс е написала нощес стихотворение, посветено на рождения ден на "генерала". Препечатваме го от стената ѝ във Фейсбук:

СЪС ТЕБ ОБРАЗУВАМЕ ЗВЕЗДЕН ТАНДЕМ /Мари Хигелс/
Честит рожден ден, Генерале!
----

заченат от златния български ген...
Към новите дни със замах да го води
и звярът от ужас да рухне сразен.
Във тебе познахме боеца развихрен,
поставил намордник на злобната сган.
Способен си с воля, говореща тихо,
живота да правиш небесно огрян.
Не се възгордявай - това е опасно!
Бъди алпинистът, Олимп изкачил!
Властта е ветрилник на черните страсти,
готов да превърне мечтите в пасквил.
Целта е, когато стоиш нависоко,
от теб да извират духовни дела.
Спасявай културата от кръволока,
зъб остър забил във души и в крила!
Задето синхронно със тебе работим,
небето ни плаща със златни лъчи.
Вървим настъпателно, действаме кротко,
но огнена сила в гласа ни звучи.
Във храма ни греят скрижалите висши
и жажда за правда ни води напред.
Животът прелива от ледени киши,
но с теб го превръщаме в литнал поет.
Без нас си заникъде, смел Командоре!
Това му кажи на твоето АЗ.
Не АЗ, а НИЕ злъчта ще преборим!
Не АЗ, а НИЕ сме щурм срещу бяс!
Разбра ли кои сме - бойците на Бога!
Със теб образуваме звезден тандем.
Към наглия гном сме безмилостно строги,
с очите си можем прокоба да спрем.
В деня ти рожден зазвънтяват камбани.
Наздравица вдига самата любов.
Бъди жив и здрав, и със мисли огряни!
Бъди победител, за лаври готов!
---
13 юни,2016, 00,18ч.
---

Да пожелаем здраве, любов и благоденствие на нашия смел Командор.
Той е неразривно свързан с най-благодатните българи, които майчицата Вселена напътства. И резултатите са налице - всички заедно изграждаме една нова България с нейния пробуден златен ген, с цивилизован материален образ и със задал се на хоризонта висок жизнен стандарт.
Това стихотворение чрез своя позитивен заряд носи в себе си истини, даряващи лъчи на рожденика, за да стане той още по-силен, още по-неуязвим и победоносен в общите ни битки срещу бесовете на българите, закопаващи родината ни.
Стихотворението е бликнал гейзер от огромна градивна енергия, която има за задача да зареди сърцата и волята на всички наши сънародници, притежаващи рицарски морал и стабилна ценностна система. Има и друга задача - да влее огън в сърцата на всички посветили себе си на националното ни възраждане, като ги направи още по-мъдри, по-трудолюбиви и по-всеотдайни в своята мисия да защитават правдата.
Важно е да осъзнаем нещо важно - всеки един от нас има мощна светлина, щом е прозрял какъв титаничен характер притежава сегашният премиер и колко е важно за него и за страната ни да работи с добре подбран екип. Но никой няма право да се счита за всесилен. Защото без подкрепата на нашето пълноводие, той е просто малка капка в океана, та дори тази капка да е с корона от лъчи. Моята скромна особа не може да отиде в Министерския съвет и тет а тет да ги обясни тези истини на когото трябва. Но всъщност в невидим план това се случва. Защото нещата имат и друго измерение. Непрекъснато съм във въпросната сграда - чрез своята светлина всеки миг съм свързана с подсъзнанието и с интуицията на всеки, който работи там. И телепатично си казвам мнението по различни въпроси. Тяхната интуиция се активизира и повтаря мнението ми /ако то е правилно/ - това ги кара да преодоляват колебанията си и да вземат съответните решения. Ето как всички ние сме накарали премиера да изпрати войници на южната ни граница или да вземе друго решение - ние с вас, без да го осъзнаваме, сме му внушили какви стъпки да предприеме. Затова той няма право да казва: АЗ ИМ НАРЕДИХ ДА ОТИДАТ...Ние чрез него сме им наредили - енергийно сме го направили. Ако сме по-духовни, ще му изпращаме по-верни идеи за изпълнение. Но ако с дива омраза псуваме и кълнем противниците на ГЕРБ под постовете на премиера, загърбвайки мъдростта си, ние всъщност го караме подсъзнателно да греши и да стъпва накриво - защото го зареждаме с лошата си енергия, а тя пък е скачен енергиен съд с общия ни враг. Ето как някои от нас подлагат динена кора на премиера и на екипа му.
Силата на духовните хора, които са градивни и защитават истината, е именно в тяхната обща светлина. Никой от нас, отцепил се от общото, не може да постигне мечтаното преобразяване на родината ни - а то е не само построяване на разни инфраструктури, а преди всичко е построяване на духовния облик на българина. За да съм пределно ясна, ще дам един пример:
Имам дарбата да правя чудеса с неизлечимо болни и постиженията ми у нас, както и в чужбина, са като от фантастичен филм /пари не съм искала на страдащите от тежка болест, иначе днес да съм милионер, вместо цели 3 години да живея с 200лв. на месец/. Не афиширам тези неща и не тичам при журналистите в телевизиите. И винаги съм казвала, че не аз, а чрез мен Бог ги прави тия чудеса, които в дадени дни са прогонвали болестта или за минути, или за час-два. Следователно не АЗ, а НИЕ с него сме тандем в правене на добрини. Така трябва да разсъждава и великият художник, и гениалният музикант - чрез всеки творец на Земята действа ТОЙ, небесният ни Създател. Затова не бива да се възгордяваме, нито да трупаме богатства чрез дарбата си - тя ни е дадена, за да поставя на изпитание нашата ЧОВЕЧНОСТ спрямо слабите и беззащитните. Когато често използваме думичката АЗ, даваме оръжие в ръцете на злото, за да ни атакува чрез лъжи и интриги по наш адрес - то веднага ни нарича диктатори, нарциси и пр. Важно е сами да работим със себе си и да се изчистваме от своето главозамайване, характерно най-вече за хора на ръководни постове, които ежедневно поемат огромно количество от негативните ледени излъчвания на всички останали. Енергийният ЗВЯР, постъпил в тялото на човека на властта, започва да го подтиква към грешно говорене и грешни стъпки. Но това е временно. В даден момент свръх-духовната му сила отново се стабилизира, благодарение на всеобщата ни помощ и на небесната намеса. По-лесно е, ако на този човек му се посочи, че е започнал да стъпва накриво от известно време.
Та това стихотворение е не само поздрав, то има и такава мотивировка...
Рожденият ден е празничен триумф на божествената светлина в едно тяло срещу мрака, обсебил околните завистливи злоезичници, заклети врагове на доброто. Триумф, който чрез нашето ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН обявява на света, че рожденикът е подкрепяна от силите на духовния прогрес личност, надвила през изтеклата година всички атаки на мрака срещу себе си.

Спасител възвишен е чакал народът,
- КОМАНДОР - смел рицар, защитник на слабите, който е водач във всеобщата борба с разрушителните сили на завистта, алчността и омразата, отречени от Библията.

а тя ни напомня и за друго нейно стихотворение, от миналата година това:

Да сте ни жив и здрав, г-н Премиер! Честит рожден ден!
Чувствайте се озарен свише и нека светлината, която днес се отключва във вас, да ви дари с гигантските крила на абсолютната победа над мрака в България!
---
ЗАКРИЛЯН СИ СВИШЕ /Мари Хигелс/
Нека небето е винаги с теб, Генерале!
--------
Пак злобно свистят...Но ти си над всички,
които те хулят, зелени от злост.
Беснеят, защото доброто обичаш.
Крещят до полуда: Оплюйте тогоз!...
Отдавна омразата тук е разбрала,
че твоята воля е извор дълбок.
Духът ти, заченат от звездни спирали,
е свързан съдбовно със лъвския скок.
И камъкът знае - закрилян си свише!
Мъдрецът във теб е небесно избран
да чисти живота от злоби и киши,
които под ключ ни държат във капан.
Епохи наред властта на парите
народите тласка към яростен взрив.
Вулкан в теб клокочи...буботи сърдито,
за ужас на звяра- свиреп, прост и див.
НО ПРАЗНИК Е ДНЕСКА!... И ЮНСКОТО ВРЕМЕ
РАЗПРЪСКВА ЗАРЯ НАД ДЕНЯ ТИ РОЖДЕН,
ЗАТУЙ, ЧЕ ПОДГОТВЯШ ПРОМЕНИ ГОЛЕМИ,
ЧЕ С ТЯХ ЩЕ ИЗТРЪГНЕШ МЕЧТИТЕ ОТ ПЛЕН.
СПАСИШ ЛИ НИ - КРАЙ НА ОГРОМНАТА ДРАМА!
С ТРИУМФ ЩЕ ПОСРЕЩНЕШ ЖИВОТА СИ НОВ.
ЛЮБОВ ЩЕ ОГРЕЕ НА ДНИТЕ ТИ ХРАМА -
ЕДНА НЕОБЯТНА ВСЕЛЕНСКА ЛЮБОВ!
13 юни, 2015, 6,30ч.

Penka Dimitrova Да бъде благословен и закрилян ! 😊
Lidia Manova Да бъде жив и здрав и да бъде закрилян от Ангелите на ДОБРОТО...
Анка Стефанова Господ здраве да му дава да може да се пребори с жестоката мафия !
Здравка Борисова Жив и здрав и да му върви по вода във всичко,както днес вали в София!


Какво разбираме от тази народна любов?
Нищо.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).