16 юни 2015

Закопан на 10 метра под земята

От Nbox.

Вторник, 16 Юни 2015 11:26

Бойко се закопа на 10 метра под земята

Премиерът се среща с българи в Швейцария при специални мерки за сигурност
Премиерът на България Бойко Борисов се закопа на 10 метра под земята при срещата си с българи в Швейцария.
Спявката, част от официалната визита в страната на банките, часовниците и шоколада, не се е провела в посолството, каквато е традицията, а в сграда с два етажа под земята.
Поради засилените мерки за сигурност гардовете от НСО са решили срещата със сънародниците ни да е на втория подземен етаж, разположен на десетина метра под повърхността, гневят се потребители във фейсбук, видя Nbox.bg.
Мерките за защита живота на премиера обаче са предизвикали сериозна изненада при швейцарците, тъй като в Берн дори министрите си ходят спокойно по улици и не си правят срещите в бомбоубежища.
Водещ на срещата е била бившата депутатка от БСП Меглена Плугчиева, която бе назначена от Борисов за посланик в Швейцария.
В дългото си изказване премиерът започнал да разправя как в България се строят магистрали, гари, метро, църкви и манастири. Изобщо цъфтим и връзваме под мъдрото му ръководство. Върха на изповедта станало заключението, че нашите пътища и асфалт били много по-хубави от швейцарските и той се чудел как никой не виждал това. След това избухнал как можел да направи и много по-хубави лифтове по българските планини, но му пречели еколозите, а в Швейцария понеже нямало еколози, си имали много лифтове.
Накрая хвърлил бомбата, че нашите банки са пълни с пари и са много стабилни, за разлика от швейцарските. В дебелашкия си стил се обърнал към присъстващите с думите
„Ние в България живеем много добре, а вие тук само бачкате. Не мога да ви разбера защо не се върнете, че и вие да живеете добре“.
Част от присъстващите не издържали и си тръгнали, викайки му „ЛОКУМИ, ЛОКУМИ“.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).