01 април 2015

Изкара 23 от 20 на теста за цици

МЪЛНИЯ! МЪЛНИЯ!

Узнахме, че на конкурса на руското издание Web Park, "генерал" Борисов е изкарал резултат 23, при 20 възможен максимален брой точки!

На познавача сваляме шапка!

От вътрешни източници разбрахме, че допълнителните три точки са получени заради това, че за пръв път в историята е доказал, че и от мъжки гърди може да се пие мляко, при това публично, в мол! 


"„Имам големи гърди, само за кърменето в мола не са ме питали”. Това отговори премиерът Бойко Борисов на питане от медиите дали очаква да бъде извикан за показания и по случая с КТБ."

Какво разбираме от казаното?
1. Че Борисов съвсем се е олял?
2. Че с присъщия си цинизъм коментира актуалното положение?
3 Че е 1-ви април?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).