06 август 2014

При следващо управление на ГЕРБ лошото тепърва предстои!

Бойко Борисов направи разтърсващо самопризнание:
при неговото евентуално следващо управление лошото ще е повече, отколкото при Орешарски!?!

Убедете се сами, това е от неговата официална страница във Фейсбук:


Какво разбираме от тези думи на Борисов?
1. Че смята служебния кабинет за ненужен или за такъв, който ще подготви почвата за лошото - управлението на ГЕРБ?
2. Че ни предупреждава какво ни чака, ако той вземе властта - "лошото за България"? 
3. Че смята инфраструктурните проекти, благодарение на които държавата даде средства на София, когато Борисов бе кмет, за "несполучливи", т.е. отказва се от това, за което се тупаше по косматите гърди и викаше "Булгар! Булгар!"? 
4. Че намира за тежко наследството от двойно по-голям финансов резерв, отколкото този, оставен от самия Борисов на Орешарски?
 


Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).