29 август 2014

Финансите са просто нещо, 1+1=2

"Ген.л-т", "д-р на науките" Борисов заговори отново ясно и високо - за радост на хилядите ни читатели и на целокупното човечество. Запознайте се само с няколко от неговите изказвания:

В кравеферма в Самуилово:

"Финансите са просто нещо – едно и едно прави две, и ако нямаш две, трябва да кажеш откъде ще вземеш липсващата част. До този извод стигна лидерът на ГЕРБ
Бойко Борисов, който откри кравеферма в Самуилово. Той обвини политическите си опоненти, че се надяват след изборите ГЕРБ да поемат негативите за лошото финансово състояние на страната."

В София:
"Когато станах кмет в София, нямаше нито една спортна зала, а това може би е 20-тата зала, която сме направили по време на нашето управление и това е най-добрата грижа за младите хора.

Какво разбираме от казаното от него?
1. Че иска нацията да е съставена от спортисти без образование? Хора, които приличат на Цветанов - задочник по физкултура?
2. Че във финансите е стигнал до нивото на бореца, който "купува за едно, продава за две и живее от този 1 % разлика"?
3. Че подготвя обстановката за големи заеми, с които ГЕРБ ще управлява, за да може да отклонят още повече средства "по пътя"?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).