15 юни 2014

Бойко Борисов FOREVER

Групата, която списва този и другите блогове за Бойко Борисов решихме, че си струва да се обединят в едно място и това ще е настоящият блог. Четете и популяризирайте сайта с истинските новини за Бойко.
Времето, в което беше "премиер" на България, е описано тук: http://boikopremier.blogspot.com/, но ние се опитахме да "докараме" публикуваните там статии в нашия блог, така че днес разполагате с точно 698 публикации в този блог!

Продължавайте да четете и пишете!

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).