23 декември 2010

Бойко към Първанов: криткувай ни повече! Помага!

От "Фокус":

Преди половин час и другата кредитна агенция „Муудис” потвърди рейтинга на България - стабилна перспектива. Все едно чакат само г-н Първанов да се изкаже и веднага ни потвърждават рейтинга. Това каза премиерът Бойко Борисов на среща с българите живеещи в Ливан и ливанци завършили висше образование в България, предаде репортер на Агенция „Фокус”. На срещата поздравиха Борисов за реформите, които прави неговото правителство. Като най-главен беше поставен въпросът за директни полети между Бейрут и София. Бяха обсъдени и въпросите за гражданството, както и откриването на български културен център в Ливан.


Какво разбираме от това изказване на "премиера"?
1. Че не пропуска повод да се заяде с президента?
2. Че му намеква да говори повече по адрес на правителството, за да расте рейтинга Му?
3. Че е дребнав и озлобен?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).