18 май 2010

Дянков: "Думам ти дъще, сещай се снахо!"

"Големият икономист" (по неговите думи) Симеон Дянков онзи ден се изцепи по адрес на Първанов:

"аз винаги съм казвал, който за каквото е учил с това да се занимава. Аз имам докторат по икономика в един от най-добрите университети в света. Първанов какво е учил? История на комунизма, да се занимава с това"


Да, това е същият Дянков, за който г-н Гълъбов пише в "Афера.БГ", че не прави разлика между число и цифра.

Какво разбираме от думите на нашия "финасист" No.1?
1. Че прави намек на "премиера" Борисов да се занимава с пожарникарска дейност?
2. Че прави намек на "вицето" Цветан Цветанов да се занимава с физкултура?
3. Че продължава да е жертва на ниското си самочувствие, което се опитва да навакса с големи приказки за "най-добрите университети", в които е учил?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).