25 март 2010

Кога ще има операция "Банкери"?

След днешното съобщение от "премиера" е наложително МВР да се самосезира и да проведе операция "Банкери" или "Смукачите":

"Вие се шегувате – така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос относно искането на БСП парите на държавата да не минават през СИБанк, предаде репортер на Агенция „Фокус”. За антикризисните мерки, той потвърди позицията си, че когато има готови решения, те ще бъдат оповестени съвместно със синдикати и работодатели."

Какво разбираме от тези реплики?
1. Че Бойко никога няма да посегне на хляба на другарката си?
2. Че го е страх да предложи и приеми мерки сам и иска да използва синдикатите и работодателите като щит срещу народното недоволство?
3. Че ще се окажат верни онези анализатори, които твърдят, че Бойко всъщност е много наплашен човек?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).