09 февруари 2010

Бойко и рамката Му

Вулгарният език на нашия "премиер" достигна нови висоти - този път в предаването на двамата подмазвачи Иван и Андрей:


В предпоследното издание на "Шоуто на Иван и Андрей" по НТВ гостува сестрата на премиера Борисов Красимира Иванова, а в последното - самият минпредседател.

При гостуването на г-жа Иванова бяха осветени неизвестни факти от детството на Бойко Борисов в Банкя. Сестрата разказа, че с малкия ББ се карали кой да кара единственото колело в семейството. Велосипедът бил женски.

Оня ден при визитата на премиера в шоуто темата бе отново разчепкана, колелото на историята се завъртя назад, министър-председателят се отдаде на спомени с дефинитивни елементи.

***

Андрей: Хубаво ли беше колелото, дамското?

Бойко Борисов: Много. Разликата между мъжко и дамско знаеш ли каква е?

Андрей: Вие ще ми кажете.

Бойко Борисов: Защо се смееш? Каква е разликата?

Андрей: Не знам, ама звучи хубаво.

Иван: Ами аз си го представям с едно розово, с едни такива гирлянди отстрани.

Бойко Борисов: Беше зелено. Но понеже аз имам рамка (тактична пауза и усмивка на джентълмен)...

Иван/Андрей: Аха.

Бойко Борисов: ...а това е разликата между мъжкото и женското. Сиреч аз мога, ако искам, да си повозя някой на рамката.

(Бурни овации.)

Иван: А, значи проблемът е, че вие сте искал да си возите някой, но понеже дамското няма рамка, не може...

Андрей: Това е кофти.

Бойко Борисов: И доста возих!

(Бурни и продължителни овации. Бендът свири туш, водещите се клатуркат и смеят непринудено; Иван тръгва да задава въпрос, но спира наполовина с охкане, хихикане и възклицание: "Това е много хубаво"...)

Целият текст - в "Сега"

Какво разбираме от този разговор?
1. Че си имаме за "премиер" човек за пример - който ръси простотии от екрана, без да се замисли.
2. Че водещите Андрей и Иван са също толкова циници, колкото е и "премиерът"?
3. Че за подобно поведение, както пише и "Сега", в други държави премиерът вече би си подал оставката. Но там премиерите са премиери, а не "премиери", както у нас?

1 коментар:

Анонимен каза...

Разбираме единствено, че сте толкова жалки и прости, че няма на къде. Знаете ли какви приказки е приказвал един от най-големите политици в Европа - Чърчил бе малоумници. Ами какво да кажем за Берлускони? Само че аз не очаквам жалките комунистически свине като вас да са наясно с тези неща, защото комунистът може само да манипулира, но иначе е просто злобно мъниче. Образовайте се малко простаци. Или може би тъпотията ви стига до такава степен, че ако бяхте по времето на Чърчил щяхте да му искате оставката. В нормалните страни никой не обръща внимание кой какво е казал, а какво прави. Разбрахте ли жалки комунисти и АНТИБЪЛГАРИ?!?!?! Освен това той е гост в забавно вечерно токшоу, да не очаквате да ни приспива с приказки или да говори на неразбираем език? Ами Обама като гостува в подобни предавания и също ръси смешки , сигурно и на него да му искаме оставката, нали жалки свине?

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).