28 януари 2010

Бойко и принудителното чистене на сополи

Вчера Бойко се отнесе към Румяна Желева като към сопол. При това в Парламента.

Всеки, който е следил случващото се по време на обсъжданията на промените в "кабинета" Му е разбрал следното:

Желева не се представи добре като кандидат-комисар и по този начин, продължавайки да бъде министър на външните работи, щеше да създава проблем за България. Борисов каза на БСП, че лошото представяне на Желева било резултат на "комплот", "планиран удар, който направихте добре". "В случая беше нанесен успешен планиран удар върху нас. С новата кандидатура за еврокомисар обаче в пъти ще излезем над този скандал“. Бойко призна, че промените са "по принуда"


Какво разбираме от тези Негови думи?
1. Че след като обясняваше как Желева е много добра, днес Се отърва от нея както човек се отървава от сопола си, с изсекване?
2. Че продължава да търси заговори срещу Себе си?
3. Че не става ясно след като Николай Младенов е бил "логичният избор" за министър на външните работи, защо не го назначи за министър още през юли?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).