19 януари 2010

Срамът на Бойко

Отпадането на Румяна Желева от състезанието за еврокомисар е най-големият срам на Бойко Борисов. Под това мнение се обединиха всички коментатори в страната.

Самият "премиер" пред журналистите обясни, че не желаел "световните медии да се занимават с България". Бойко обясни, че оставката на Желева била в резултат от заговор срещу Европейската народна партия. Малко по-късно журналистите се разсмяха на неговото чувство за хумор по адрес на служителя от МС, който си позволил да напише, че Желева няма да бъде и външен министър.

Какво разбрахме от това интервю на премиера?
1. Че Бойко все още не е разбрал защо световните медии се занимават с България?
2. Че "премиерът" не си дава сметка как с ината и тъпотията на членовете на неговата "дълга резервна скамейка" докара България там, където никой друг премиер не я бе докарал?
3. Че журналистките продължават да му се възхищават?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).