27 декември 2009

Бойко и зоопарка

За Коледа животните в софийския зоопарк били получили повече ядене. Директорът на зоологическата градина в столицата д-р Иван Иванов обаче каза следното за "Фокус":

Завишихме храната им с дажба и половина за да почувстват, нашия празник и те. На маймуните, които консумират и месо, им дадохме варено пиле. На слона дадохме повече тикви и моркови.Какво разбираме от това?
1. Че директорът си прави майтап с "премиера", като не просто дава на слона тикви и моркови, а го казва и публично?
2. Че не знае, че думата "тиква" е забранена за използване?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).