25 декември 2009

Честита Коледа на пенсионерите: Бойко и лъжата за това кой е вдигнал пенсиите

Преди дни Бойко Борисов пак излъга:

По повод коледните добавки за пенсионерите Борисов припомни, че на 1 юли, когато правителството му е дошло на власт, са били вдигнати пенсиите. „И в момента огромните пари на бюджета отиват за пенсионерите” – подчерта той. Служителите в държавната администрация също настояват за коледни стимули и питат – защо след като досега са получавали и след като цяла година са работили, сега няма да получат 13-а заплата, каза още той.Какво разбираме от това?
1. Че Бойко ни мисли за луди, които са забравили, че на 1-ви юли кабинетът беше на Станишев?
2. Че Бойко не обяснява защо трябва да има 13-а заплата и откъде се е взела, след като чиновниците са "работили" само 12 месеца?
3. Че Бойко лъже, без да се притеснява?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).