22 декември 2009

Търсачът на пари Бойко Борисов

Вчера "премиерът" отново постигна нечувани висоти в своето "премиерстване". По БНР той каза, че "ако преди четири години тези с тютюна са започнали своите програми постепенно тази реколта да се подменя с други култури, сега нямаше да има протест. Само че те са ги лъгали, лъгали и ще видите при проверките на фонд „Тютюн” какво ще излезе накрая. И на тези хорица там, където са ги накарали, в студа, да стоят по магистралата, аз ще им намеря пари, няма да ги оставя да умрат от глад. Ние парите ще им ги осигурим. Но съм пратил министрите да им обяснят, че благодарение на ДПС и на тяхната политика, пари за тях няма. За 2009 година са си получили парите, а за 2010 година ще им намеря и ще им ги платя"

Какво разбираме от това изказване на Бойко?
1. Че той вече не е премиер, а е търсач на пари?
2. Че се опитва да се измъкне отново с оправданието за ДПС, без да осъзнава, че тютюнопроизводителите си получаваха парите, когато ДПС бе във властта?
3. Че не смее сам да се изправи с 2000 разгневени мъже и им праща министрите Си?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).