04 ноември 2009

Бойко Борисов и 100-те Му дни

Всеки един ден нашият "премиер" ни радва с нов заловен и предаден на прокуратурата разбойник. За първите сто дни той вкара около 1400 пъти предишният премиер в затвора, в престъпни схеми, в компанията на банда негодници. Отнесе го и Орешарски, на който му извадиха секретното постановление през носа. Или му течеше секрет от носа? Абе, имаше нещо!

В поредица интервюта в българските медии, услужливо препечатани на сайта на Министерски съвет, Той сподели поредица от твърдения без никакво покритие. Вижте сами някои крилати фрази, непокрити от никакви факти.

Госпожа Меркел, канцлерът на Германия, е изключителен приятел на България. Тя взема присърце проблемите на България. Премиерът на Люксембург - Жан-Клод Юнкер, също. Известен е, че пуши много и не спазва правилата за пушене. Папандреу също е много добър приятел на България, както и цялата му фамилия. Независимо че сме от различни политически семейства, той е социалист.


Ние се питаме - в какво точно се изразява присърцатото взимане на проблемите на България? А премиерът на Люксембург се оказва известен само с това, че пуши. Папандреу пък бил добър приятел, макар че е социалист?

Фандъкова трябва да продължи да прави това, което е от нейната компетентност, което е много важно и е приоритет на правителството - образованието. София има 180 училища. Детските градини се увеличават непрекъснато. Тя трябва да прави това, което знае и може най-много.


Така разбираме, че Фандъкова ще бъде не кмет на София, а ръководител на 180 училища и детски градини. Кмет ще е самият Той, Бойко. Той си го казва, да не се изненадаме след няколко дни! "Гласуваш за Йорданка, получаваш Бойко"?

По нищо не разбрах, че има толерантност в тези 100 дни. Атаките бяха отвсякъде.


А ние да си мислим, че са само от 2-3 уеб сайта... Защото с изключение на "Дума", никой вестник не каза и една лоша дума за Бойко. Или добро или още по-добро.

Наложихме мораториум и спряхме заменките на Станишев и тройната коалиция - заменките на горите


Но пуснахме ТИМ да си строи на брега на Морската градина.

Но аз вече съм си прибрал парите. Имам стабилен фискален резерв. Българите трябва да бъдат абсолютно спокойни. Около 8 милиарда лева стоят в трезорите на Българска народна банка. Няма застрашен влог на гражданин. Парите са ни в касите, за да има спокойствие.


Валутният резерв били негови пари? Те били осигурявали влоговете на гражданите? И били в касите, за да има спокойствие? А в Закона за валутния съвет пише други неща, но със сигурност не пише, че парие са на Бойко.

1 коментар:

Анонимен каза...

100-те дни на Бойко могат спокойо да се определят като много шум за нищо.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).