06 октомври 2009

Бойко Борисов - строител

Бойко пред сп. "Тема":
- "Над 1000 фасади съм отремонтирал, над 20 фонтана съм постоил..."
Въпрос: Бойко не е построил нищо, построеното в София е станало с парите на софиянци, а не на Бойко, нали?

- на въпроса защо не гласуват решенията в Министерския съвет:
"Гласува се. Искаш ли да те поканя следващия път да видиш как става? Аз чета точката, министърът, който я внася, коментира и обяснява на колегите си. След това питам дали има някой против, за да се впише."
Въпрос: Всеки, който е отворил стенограмите на МС, е видял, че решенията на МС не се гласуват, а Бойко не пита дали има някой против?

- "Между другото господин Путин точно това каза: „Явно българският народ има нюх”."
Въпрос: Ако е казал такова нещо господин Путин, дали Бойко осъзнава иронията?

- "България има прекрасни жени. Много по-добри от нас, по-умни, по-интелигентни, като се започне от Руми Желева, Кунева, Надежда Михайлова, Цецка Цачева, Фандъкова..." и "ще подпомагам Фандъкова максимално в сферата, в която е по-малко компетентна."
Въпрос: как може Фандъкова да е по-умна, по-добра и по-интелигентна от Борисов, а да е по-малко компетентна?

1 коментар:

Анонимен каза...

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).