04 октомври 2009

Бойко и старият рефрен

Читатели насочиха вниманието ни към статията на Димитри Иванов "Старият рефрен", публикувана в "Сега".

При социализма си знаехме: кажат ли, че няма да повишават цените, значи, ще ги повишат. Смеехме и казвахме: Хайде пак старият рефрен.
*
С новия премиер ББ (Бойко Борисов) пак старият рефрен. Предизборно ББ се опълчи срещу руските енергийни проекти в Бълтария. Следователно - малко напротив - проектите ще се осъществят.
*
В Брюксел ББ се озъби на банкерите. Следователно той ще даде едно рамо на банкерите. Помнете стария рефрен "Само че малко напротив".
*
ББ обяви за свои противници тристранната коалиция. Само че малко напротив - интересите на триумвирата той няма да настъпи.
*
Аз съм безсилен да критикувам ББ, понеже той изговаря толкова глупости, че не знам с коя да се захвана. Все едно съм в час по алгебра, разкривам скоби, плюсовете ги обръщам в минуси и обратното. Каже ли нещо ББ, ще стане нещо напротив.

Какво разбираме от тази статия на Димитри Иванов?
1. Че има журналисти, които разбират същността на режима Борисов?
2. Че човекът вече е на години и има смелост, защото не рискува нищо?
3. Че вестник "Сега" се прави на опозиционен?

2 коментара:

Весо Томов каза...

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Анонимен каза...

Не вярвям, че този сайт е правдоподобен и, че трябва по този психарски и двусмислен начин да се задават въпросите за една или друга фигура. Всеки управляващ си има своя значителен принос в управлението. Кой повече, кой помалко - обстоятелства! хората т. е. гражданите, не са тези, които ще ги критикуват...В едно демократично общество злословенето и политическата параноя са най отчетливия индикатор за това, че няма морални устои и правов ред. Защо въобще съществуват подобни сайтове с подвеждащи и неморални въпроси. Уважаеми колеги, провокацията не е най-добрия метод на гражданското общество. Щом като народа веднъж е гласувал, той е произнесъл своя вот, манипулиран или не, вие още повече усложнявате нещата с негативни приумици за това кой какъв е ? Ами в края на краищата си има и международен трибунал, защо не се обърнете към него, защо не питате Ангела Меркел или Джо Байдън или може би Стивън Крейпс за Премиера или други важни лидери, ами се занимавате с народа. На хората каквото им поднесеш като новина, това възприемат, а коя е истината????!!!! Може пък и да сте ВИЕ?!!! Ха Наздраве с малко пилешки флейки и сочна майонеза....., та и вашата работа?!~~~~~

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).