28 септември 2009

Бойко и лъжата

Бойко започна вече да лъже и маже както му дойде отвътре.

Вчера по БНР казал, че "вече има резултат от антикризисните правителствени мерки." Като най-пресен пример той посочи, че в петък Европейската комисия е подписала най-големия транш за България. Става въпрос за над 350 млн. лв. за втората част на софийското метро, обясни Борисов, който допреди парламентарните избори беше градоначалник на столицата.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко ни взима за малоумни, щом убедено твърди, че решението за отпускане на парите е свързано с антикризисните правителствени мерки?
2. Че в потвърждение на т.1 Бойко Борисов сам припомни, че от кандидатстването с проекта до отпускането на първия транш са изминали две години и 9 месеца, т.е. те не са свързани с новите Му мерки.
3. Че да се твърди, че това е най-големият транш е просто невярно, както ще покажем в една от следващите ни публикации.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).