13 април 2009

и пак за боклука

Вчера Бойко бе по "Дарик радио" и там говори по редица теми. Основната бе боклука и защо Станишев е "иззел" функциите му на кмет.

Прочетете цялото интервю, ако не сте го чули, във "Фокус".

По-забавни моменти с коментари:

Бойко Борисов: Чувам ви. Може би точната дума е: в момента имаме служебен кмет и той се казва Модев, така че е подменен и вотът на народа.
Водещ: Смятате, че е подменен вотът. Вашият избор е подменен с областния управител, така ли?
Бойко Борисов: В момента имаме служебен кмет.

В момента, "кмете", нямаме служебен кмет в София, а имаме очевидно несправяне от страна на "кмета" с почистването на столицата. Това, че временно някакъв щаб се занимава с това само демонстрира, че ти действително си "кмет" с кавички.

Бойко Борисов:...Докато Станишев трябва да види какъв е станал за тези четири години, когато е бил премиер.
Водещ: Какъв е станал?
Бойко Борисов: Ортак на Вълка. Това е точната дума. Ортак.
Водещ: Ортак на Вълка? Имате ли информация колко пари...
Бойко Борисов: Абсолютно. И вече няма шанс да излезе от тази ситуация.
Водещ: Имате ли информация колко пари ще се платят на „Новера” за това, че спасяват столичани от боклука?
Бойко Борисов: Ама кое спасява? Кое спасява?

"Кмете", столицата е мръсна! Боклукът прелива от кофите, пада по земята, която на свой ред остава мръсна, независимо от това, че след време боклукът е събран надве-натри от фирмите, на които сега плащаш с 20 млн. лева повече, отколкото на тази "Новера", която ти е влязла в душата. Хората почват да се питат да не би да са ти отказали нещо от тази фирма, че толкова се палиш?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).