23 април 2009

Бойко и Сретен Йосич - 2

Оказа се, че страхът на Бойко Борисов не е бил случаен и не е бил заради казаното от БСП. Преди малко изтече следната информация:

Столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е призован пред съда в Белград по делото на Сретен Йосич, насрочено за 26 октомври т.г. Това съобщи в четвъртък депутатът от ДПС Христо Бисеров, който ръководи временната анкетна комисия за евентуални връзки между Борисов и сръбския наркотрафикант.

Какво разбираме от тази информация, която е публикувана и в други медии?
1. Че Бойко Борисов очевидно има нещо общо със Сретен Йосич, нещо което не му е много приятно.
2. Че ако вярваме на МВР, значи няма защо да го привикват като свидетел.
3. Че няма да се изненадаме, ако се окаже, че има още неизвестни неща около топлата връзка Борисов - Йосич.

2 коментара:

Анонимен каза...

В.”Труд”, електронно издание, (Шест миникампуса в Студентския град)
...........
„Кметът на София Бойко Борисов пък присъства вчера на откриването на “реновираното пространство” около църквата “Св. Апостол Йоан Богослов” в “Подуяне”. Около храма е изграден и паркинг, който да бъде използван от богомолците.”
И коментар на Труд:
Бойко Борисов - откривател №1
След като изобрети откриването на една и съща улица по три пъти, столичният кмет Бойко Борисов вчера изнамери нов почин - откриване на реновирано пространство около църква. И както е тръгнало, чакаме го сега да открие и Америка. Като, естествено, ще спази повелята си да го направи на два пъти - първо Южна, после Северна!

Анонимен каза...

Страх го е да отиде в Белград понеже е наясно с технологията на убийствата извършени по негово време -като главен секретар на МВР и нито едно неразкрито справка сайта http://www.kriminalist.info/50s1.html

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).