13 март 2009

"Кметът" Борисов - "генерал"? Хайде, де!

Днес "кметът" Бойко Борисов е направил поредното странно изказване, цитирано от "Фокус":
По никакъв начин не стоя зад полицейския протест. Това обяви столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред Агенция “Фокус” по повод коментара на министъра на вътрешните работи Михаил Миков за предстоящия полицейски протест „Уверявам г-н Миков с цялото си уважение при всички опити, които правим заедно, за да въведем в София и законност, и видеонаблюдение, и трафикполиция, и събираемост на глобите, и санкции за неправилното паркиране. Не само не стоя зад този протест, но до този момент нито съм се срещал, нито някой ми се е обаждал, нито от този синдикат са търсили връзка с мен за подкрепа. Това му го декларирам като генерал на министър на вътрешните работи” – заяви Борисов.

Какво разбираме?
1. Че "кметът" се изживява като "генерал". Той е напуснал МВР като майор и ако не беше станал бодигард на Царя, никога не би получил друго звание.
2. Че медиите не се усещат как Бойко ги пързаля с това "генерал".
3. Че като знаем какви други "генерали" се произведоха в последните 20 години, това е все едно да си старшина от милицията по времето на Тодор Живков.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).