14 януари 2009

Бойко Борисов и протестите - 2

Близката до "кмета" Борисов агенция "Фокус" съобщава:

"Двама души от агитката на ФК „Левски” разказаха пред БНР, че са били вербувани, за да участват в днешните ексцесии пред Народното събрание. Още преди няколко дни те и други фенове получили по 300 лв. на човек, за да провокират полицията и провалят протеста. Единият от привържениците на "Левски" каза как преди три дни се е срещнал с момче от квартал "Люлин" - Цецо Лудия, който му е казал, че трябва да се направи услуга на бате Бойко от местната фирма: да се случат провокации на самия протест, ако може да се стигне до масови безредици и сбиване и уточни, че тарифата за "услугата" варира от 300 лв. нагоре, при добре свършена работа. Момчето заяви, че това са хора от групата на Мирослав Палтеков - криминалната структура, която се занимава с разпространеняване на наркотици."


Във форумите на "Дневник" откриваме и това съобщение, публикувано от Константин Дичев ("Граждани за Рила"):
А този сигнал получихме днес сутринта и веднага се обадих на полицията:
""...преди три дена ме срещна момче от квартала, познат ... каза че трябвало да
се направи услуга на бате бойко от „местната фирма“, да се направи услуга с цел
добре заплатена, да се случат провокоцации на самия протест, ако може да се
стигне до масови безредици ... сбиване ..от 300 лв на горе за добре свършена
работа ... възможно е да се сбием и полицията и по този начин да ги накараме да
нахлуят и да омелят цялата тълпа продължи хората, които плащат са доста нагоре в криминалната структура, хора доста нагоре големите шефове ...трябвало да направят услуга на бат бойко Мирослав Батбейков и неговите хора, те са „фирмата“ ...криминалната структура, занимават се с разпространение на наркотици, .. „фирмата“ е синонимът за тази група хора вербуването става ... хората са малко ... срещаме се на улицата ...пуска се оферта и който е съгласен печели парите""

Любомир Попов пише:
Точно преди минути "шествието" (пълна порнография - 200-300 незнаещи какво искат) минаваха покрай Кристал. И спряха. В общи линии малолетни. Замеряха със снежни топки полицаите. Крещяха "Убиийци" по неясни за мен причини. А и "Всеки ден ще е така до победата". Явно на полицаите им писна и решиха да поспрат безмислените замерания с топки по тях. Естествено "смелчаците" хвърлящи снежните топки по тях бяха първите разбягали се. Присъствах и на явна провокация на двама малоумници (за мен това са абсолютни малоумници). Единия седеше на 2 метра от полицай без щит, каска и палка и го замеряше в лицето със сняг, а отстрани друг, с фотоапарат в ръцете и насочен към полицая, крещеше "Само да го докоснеш и излизаш на първа страница утре". Това ли е протест? Срещу какво? Всеки подкрепил този "протест" е наистина политически самоубиец.

Какво разбираме от това?
1. Че може би има лица, които си мислят, че по този начин могат да докарат Бойко на власт по-рано от лятото.
2. Че може би това е активно мероприятие срещу Бойко, за да бъде принуден да се оправдава.
3. Че съдейки и по репортажите по телевизията и радиото, както и от мнения на случайни минувачи, сред участниците действително има странни личности.
4. Че организаторите така и не можаха да организират протеста.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).