13 декември 2008

Бойко Борисов и трафикът

Онзи ден Борисов плаче на портала на общината:

Във връзка с почти ежедневното затваряне за движение на центъра на града по искане на различни държавни институции, които организират официално посрещане на чуждестранни делегации, кметът на София Бойко Борисов отново призовава церемониите да не се извършват в пиковите за трафика часове.
„Изпратил съм писма до десетки държавни институции да намерят друг начин за посрещане на чуждестранните си гости, а не да затварят центъра на града, но нито имам отговор, нито виждам промяна. Мога да им дам идея щом не могат да го измислят – според ранга на посрещаните гости да се организират тържествени посрещания на аерогарата, в резиденция „Бояна” или пред Президентството. Не може всеки пристигнал да го посрещаме на пл. „Св. Александър Невски”.
Извинявам се на софиянци заради „глухите” държавни институции”, заяви Бойко Борисов.

Какво разбираме от това съобщение?
1. Че Борисов оправдава собствената си некомпетентност да се справи със задръстванията с това, че имало официални посрещания.
2. Че вместо да се засрами от това, че е некомпетентен, го използва в своя полза, защото церемониите пред "Св. Ал. Невски" по никакъв начин не пречат на движението - задръстванията стават не там, а при "Орлов мост", "Университета" и т.н.
3. Че пред Президентството трудно ще се правят официални церемонии, след като самият кмет Борисов разреши в продължение на месеци палатковия лагер на "Атака" - заедно с мощните високоговорители.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).