10 ноември 2008

Бойко Борисов и политическата култура

Днес ГЕРБ е излязла със становище (можете да го прочетета на сайта на партията). В него, между другото, се казва:
Хората, които накараха Европа и светът да разберат, че в България “мафията си има държава” днес плашат българите с опасността от управлението на ГЕРБ.
Думите "мафията си има държава" са всъщност цитат от... о.р. ген. Атанас Атанасов - депутат от ДСБ.
След изявлението последваха и реплики на Бойко Борисов, описани изцяло тук. Някои от тях: "Аз съм признат от всички полицейски служби в света, за да ми дава оценка човекът, който доведе мутрите в България, човекът, на когото вътрешният министър работи с мутрите, който във Висшия партиен съвет на БСП има банкер на мутрите"

Какво разбираме от това изявление?
1. Че за ГЕРБ няма нищо лошо в използването на думи на бивши ченгета по адрес на България.
2. Че за ГЕРБ омаскаряването на родината е по-важно от решаването на проблемите на гражданите.
3. Че Бойко Борисов продължава да не разбира, че "признанието" е не заради него, а заради длъжността "главен секретар". Царят и коня си да беше сложил за главен секретар на МВР, и той щеше да получи "признанието", което е дадено на Бойко. Ние не сме забравили за десетките неразкрити "знакови" убийства, както и за навлизането на мутрите в държавата, което се случи именно по време на неговото "признаване".
4. Да се твърди, че Станишев е докарал мутрите в България показва не само късопаметност, а и опит да се избегне от сериозната дискусия защо Бойко Борисов е правил фирми с Пашата, Маджо и подобни хора.

3 коментара:

Анонимен каза...

Защо в една правова държава, тази на СерГей Станишев, ченге е мръсна дума? Нали законът се крепи на ченгетата. Или понеже лидерът не е посетил дори родната армия, всеки мъж, служил и служещ на закона, е скапаняк? Не става пред ЦРУ, ДЕА, ФБР и ФСБ самос коня на царя. Там призанние се получава с операции като "Лунна светлина", например. А за добрите и лошите ченгета, май СерГей има съществена заслуга. Нали той бди като майка-орлица над бандита Алексей Петров, наместен в ДАНС като пръв съветник. Същият Ал Пит, който едва оцеля,като го погнаха с куршуми ортаците му пред заграбения от него басейн "Спартак", сега е най-довереният контраразузнавач на Станишев, та Сертов, който е сериозен професионалист, се чуди как да им мие....хм, очите....

Анонимен каза...

Ква "Лунна светлина", бе, кви 5 лева? "Лунна светлина" е изцяло изработена от американците, а нашите само са се радвали - начело с Боко Тиквата, че чуждите наркотрафиканти няма да влязат в България, за да просперират нашите!!

Що се отнася до Сергей, за който очевидно си мислиш, че е гей, то че не е, не е. Но по-добре да си гей, отколкото педераст.

Анонимен каза...

Лунна светлина, осведомени гейо, тръгна от товарите с картофено пюре, гепени у нас, с имплантирана в тях дрога. И по обратния път през океана се разпрете черджето. А каква е разликата между гей и педераст? Що не питаш Алексей Петров?

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).