13 ноември 2008

Бойко Борисов и мафията

В днешния "Монитор" има интервю с журналиста Юрген Рот:

..."Аз очаквам от читателя сам да си оформи картината. Не само за тази тема, но и за вашия бъдещ премиер Бойко Борисов.
- Разисквате познанството между него и Младен Михалев-Маджо. Каква информация имате за срещата им?
- Аз лично имах възможността да задам въпрос на Бойко Борисов на една пресконференция и той не отрече, че познава Маджо. Всъщност за първи път обърнах внимание на името на Бойко Борисов, когато един висш служител на ОЛАФ (Европейска служба за борба с измамите) ми разказа за впечатленията си от България и спомена, че за него Борисов е нещо като политически Ал Капоне. Не пожела да обясни точно какво разбира под това. По-късно мой информатор ми разказа, че в ресторанта на хотел "Кемпински" видял Борисов в компанията на Младен Михалев. Моят познат не бил, разбира се, на тяхната, а на съседна маса. Самият Бойко Борисов не отрече, че е имало такава среща..."

Какво разбираме от тези редове?
1. Че именно в ОЛАФ твърдят за Бойко, че е политически мафиот.
2. Че само Юрген Рот го казва.
3. Че в нашите медии се обсъжда конфликтът с бившия министър Петков, а не за бъдещия премиер Бойко Борисов - което само по себе си е показателно за качеството на медиите у нас и за това как са манипулирани.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).