11 ноември 2008

Бойко Борисов за свой съдружник: Мутра е.

Интересен обрат претърпя мисленето на Бойко Борисов.
Преди една година Татяна Дончева каза по адрес на Борисов:
"Аз поставям и въпроса защо обществото, гражданите и държавните институции, медиите, имат различен поглед и различно отношение към две ключови фигури на СИК, казва Дончева. Депутатката пита: "Кога ще разделим държавата от тези групировки, които ни стряскат и в какво ще се изразява възможността да бъдат разделени". Тя се чуди защо държавата е възмутена от отношението към Маджо, но има напълно обратното отношение към неговия съратник от СИК."
Пак по това време "Атака" пише подобни неща за Борисов.
Преди дни същата Дончева каза, че "не може банкерът на Маджо да е в ръководството на партията".
Бойко пък каза, че във Висшия партиен съвет на БСП бил "банкерът на мутрите" (вижте видеото в края на статията).
Същевременно той заяви, че никога повече нямало да отговаря на Станишев, за да прочетем "Час по-късно от ръководството на ГЕРБ обявиха, че ще отговарят на всяка реплика, с която лидерите на БСП ще се опитат да заблуждават, манипулират и плашатбългарските граждани."

Какво разбираме от тази информация?
1. Че Бойко Борисов очевидно се е паникьосал, за да говори едно, а час по-късно да се разграничава от себе си.
2. Че го е заболяло за (бившия му?) съдружник Маджо, но въпреки това го е изоставил.
3. Че на въпроса на Дончева от 2007 г. все още няма отговор.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).