13 октомври 2008

Бойко Борисов и Драшков

е-Вестник пусна редакционен коментар, който завършва така:

"...Само е чудно какво се намесва Доган в защита на Драшков. И Бойко Борисов.Очевидно, че политиците не искат ДАНС да арестува за корупция и да следи, а да служи за политически атаки и да вади компромати срещу един или други.
Какво ли ще стане утре,ако премиер стане Борисов и ДАНС е подчинена на него? Като беше главен секретар показните убийства следваха едно след друго и …толкоз. Никакво разкриване."

Какво разбираме от тази статия?
1. Че се намери някой да свърже "работата" на Бойко Борисов като главен секретар с показните убийства по негово време.
2. Че същият някой се досеща да напише, че не е имало някакво разкритие.
3. Че остава да се намери някой да направи връзката между двете.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).