15 септември 2008

Бойко Борисов и блоговете

Блогърът Петър Добрев пише:
Скъпи софиянци, искам да ви попитам нещо. В скоро време виждали ли сте града си? И по-важното, сравнявали ли сте го с някой друг? Примерно с Варна, Русе, Търново, Враца?Ако не сте, явно това е единствената причина, поради която все още мислите, че Бойко Б. ще спаси България. Аз обаче обичам да се разхождам из България и за това нямам никакво желания тя цялата да се управлява от въпросния Бойко Б.

Защото - да бъдем честни - София е един от най-гадните градове в България. Наскоро имаше някаква класация, която изкара Варна за най-добър за живеене град у нас, а София беше на пето място. Бойко вдигна шум до небесата, че това не било справедливо. Ами наистина не беше! Къде ти пето място, София трябваше да я някъде около последния Перник, вероятно изпреварвайки Добрич поради факта, че все пак е столица и до 44-та година е изглеждала наистина приятно.
София е отчайващо мръсна, движението е напълно безумно, пешеходните зони са 200 метра общо, а парковете се поддържат и облагородяват точно колкото вековната гора до село Долни Цибър. Паметници на културата се рушат и на тяхно място идват модернистични фасади без никаква връзка с архитектурната среда. Крайните квартали са едни от най-депресиращите бетонни гета в цяла Европа, които не са подобрявани още от създаването си...
За това, скъпи софиянци, разходете се малко и пак помислете дали Бойко е спасителят. На останалите българи също бих предложил да отидат за ден-два до столицата, а след това ритуално да си изгорят партийната книжка от ГЕРБ. Никой няма нужда от мускулести машини за говорене, между другото охранявали Тодор Живков безплатно до края на живота му.

Какво разбираме от това?
1. Че на Бойко Борисов ще му припарва все повече под краката, щом и обикновените блогъри са го подхванали.
2. Че почват да излизат на бял свят и снимки като посочената в статията, от които се вижда как "качествено" ремонтира кметът.
3. Че ни става страшно за Петър Добрев - известно е колко отмъстителен е Борисов...
фото: velqn.com

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).