25 септември 2008

Бойко Борисов и Николай Слатински - 1

Николай Слатински е доскоршният секретар на Президента по въпросите на националната сигурност. Наскоро той издаде книгата "На вниманието на г-н Президента (2002-2006)", издателство "Изток-Запад", в която се срещат забележителни моменти. Вижте един от тях:

(стр. 626):
...Цялостното поведение на Бойко Борисов като кмет показва колко рисковано е човек със сромен управленски опит (и самооценяващ се и оценяван от твърде много хора доста безкритично) да застане начело на институция, където ежедневно текат процеси, където работата не трябва да спира и от която институция са зависими редица бизнеси и дейности.
Бойко Борисов като кмет е … засега много слабо ефективен в не малко ключови направления, стотици фирми и хиляди хора се мятат като риби на сухо, защото са вложили ресурси в проекти, начинания, сделки, а кметът им ги е спрял поради свои си някакви мотиви.
Бойко Борисов все още действа по настроение и издава вътрешно противорчиви заповеди. Дори да приемем, че той настъпва отдавна преплетени интереси, не можем да сме глухи към набиращите сила упреци, че като че ли новото ръководство на Столична община полага усилия не да пресече корупцията от времето на Стефан Софиянски, а по-скоро да я приватизира… Защото хватката на корупцията в Общината явно не е освободила обикновения човек от задушаващата си примка...

Какво разбираме от тези мисли?
1. Че на хората около Президента им е било ясно що за човек е Борисов.
2. Че са го казвали само на Президента.
3. Че тези мнения не са стигнали и няма никога да стигнат до мнозинството български граждани.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).