05 юни 2008

Бойко Борисо и парк "Възраждане"

Поредната далавера на кмета Борисов лъсна в Интернет:

Според "Медиапул": Общински имот от 21.5 декара, включен в капитала на скандалното дружество "Софийски имоти", мистериозно е променил собствеността си на 22 май и е станал собственост на частната фирма "Сигма ремонт" ЕООД. За прехвърлянето му съобщиха в четвъртък общински съветници от БСП, които получили информация от граждани...
...
Малко след като БСП оповести публично част от схемата, по която е отдаден имотът, кметът Бойко Борисов отчете своите действия по случая. "За въпросното нарушение наредих проверка още миналата седмица, обявих пред журналисти в неделя, а в понеделник (2 юни) лично занесох събраните от нас данни за нарушения на главния прокурор Борис Велчев", отчете се той, цитиран от пресцентъра на Столична община.
Кметът благодари на социалистите за реакцията им, но я определи като закъсняла и "тичане пред вятъра"...
Според "Фокус" сделката, за която общинските съветници от БСП алармираха днес, е дадена от столичния кмет Бойко Борисов на Прокуратурата още преди няколко дни... Според Борисов, "Съветниците на БСП вече ми служат за забавление. Макар и десет дни по-късно, чувайки че правя тази проверка и тя върви към приключване и на виновните лица се надявам да им бъдат повдигнати обвинения, правят пресконференция. Това е кризисен пиар, в такава безпомощност са, че не знаят какво да правят"
Но в уточнение, пак пред "Фокус" Борисов твърди, че е разговарял в петък с главния прокурор Борис Велчев. "В понеделник лично в неговия кабинет, в 8,30 ч сутринта, върху цялата документация с моя резолюция до главния прокурор с молба за спешно разследване, той пред мен над моята резолюция написа: До прокурор Налбантов. Разпореди я "Спешно" и даде срок до следващата сряда да се направи проверката".

Какво разбираме от тази публикация?
1. Че Борисов е дал информация на прокуратурата преди 2 дни - в понеделник. А не преди 10.
2. Че от БСП са разбрали за поредния грандиозен гаф на кмета и когато го правят публичен, той се нахвърля върху тях, вместо да си признае, че неговите хора са сгафили.
3. Че медиите продължават да се кланят пред Борисов и не смеят да го попитат конкретно по темата, а се подвеждат да пишат по адрес на БСП.

39 коментара:

Анонимен каза...

Тук politiqueinternationale.com
Бойко казва "Тайната за моя успех се крие в работата", но не уточнява "Така се работи в мафията".

Анонимен каза...

*************************
Не е по конкретната тема!
*************************

Днес Бойко гордо заявява в обяснение някакво:

"Аз - като кмет на столицата, и президентът Георги Първанов - като държавен глава, имаме перфектни, работни и институционални отношения, но това на никой не дава право да си прави упражнения върху нас двамата."

Едновременно с него дава и следното обяснение:

"Президентът Първанов в цялата си съзнателна история е ръководил БСП, която е основен противник на ГЕРБ. Първанов създаде това правителство, той е човекът, който направи тройната коалиция, той е човекът, който извади премиера от никъде и го направи премиер, направи го лидер на партията."

Единственото, което не става ясно, е кой носи отговорността за всичко, което се случва днес в България!

Анонимен каза...

Не е по конкретната тема!

Интервю на Валерия Велева с Президента Георги Първанов – в.Труд, 12.06.2008 г. В сутрешния блок на bTV Бареков - говорителят на бойко борисов- бърза в телефонно обаждане да синхронизира коментарите с патрона си. Б.б. не бил чел интервюто (да не е луд да си признае, че това е била първата му работа тази сутрин) поради денонощните грижи за София и Бареков с едно изречение му го “пререзказва”. Бареков разбирасе се интересува само кой с кого и кой срещу кого е в триъгълника Първанов, Станишев, борисов и не обелва дума за същностните въпроси, които президентът отново и настойчиво поставя на дневен ред. Но б.б. винаги има мнение и присъдата му е от последна инстанция: в София има два милиона коли, ние асфалтираме улици, които не са асфалтирани от 30 години, страната е пред катастрофа, правителството е некадърно, тройната коалиция е вредна и т.н. познатият монолог – като краставицата на Мирча Кришан.
Преди няколко седмици: бойко борисов е на четири очи с Цветанка Ризова – Nova TV. Той е донесъл дебела папка – разработка на западен консултант за сметосъбирането и чистотата в районите, за които само преди месец самият той трябваше да продължи договорите със сегашните фирми по чистотата с още една година, тъй като е проспал срока за изтичането им. “Проектът” в папката по думите на б.б. още не е преведен, б.б. не го е чел (този човек, който се кани да ни представлява пред света, знае ли някакъв чужд език?), но знае, че проектът е съвършен и веднага го дава за обществена поръчка. Прозрачно!
На същите четири очи б.б. развива тезата, че правителството е виновно за забавяне строителството на завода за отпадъци тъй като отказва една малка поправка в Закона – строителството да започне без ОВОЗ и други проверки и експертизи ако такъв завод и по такава технология работи вече в десетина европейски страни, а документите ще се изготвят заедно със строителството. Кой идиот би разрешил в български условия да се строи завод с огромна потенциална опасност за околната среда без надеждна гаранция за нейното опазване, кой би казал: стройте, пък после ще видим. Поне да имаше обществена дискусия (дискусия сред експертите) за технически, икономически и перспективно най подходящата технология. И мястото, и технологията, и сроковете, и проектанта, и изпълнителя са обвити в тайна. Спокойно, ще харчим чужди пари.
В късното лято на 2006 г. б.б. се върна от някаква чужбина и от аерогарата заяви, че ако правителството съкрати срока за ОВОЗ на един месец – за една година Той ще построи не един , а два завода за преработка на отпадъците. Разбира се за да се извърши оценката (ОВОЗ) трябва да се внесат документи в съответните органи. Знае ли някой кога се внесени и дали са внесени такива документи. Или се чака изменение на Закона.
Неотдавна бойко борисов преряза лентата на частен завод за преработка на определен вид отпадъци. Но не съм чул да е направил първата копка на общинския завод. Не знам кои са собствениците на частния завод, но сигурно без да чакат изменение на Закона са минали през всички законови процедури и са построили завода. Вместо да реже ленти б.б. да се беше засрамил за безхаберието си.
А Цветанка Ризова клима с глава на презумиците на кмета като кученцето от рекламата на една банка. Писна ми от такава “журналистика”.

Анонимен каза...

Не бяха ли тези декари, които бойко борисов обеща на Съда за терен за нова сграда с паркинг и градинка? Като обещаваш нещо провери имаш ли го. След като под носа на великия полицай са измъкнали декарите, сега може да се прави на бабаитин, че ще вкарва в затвора дори хора от съдебната система.Колко ли още такива "пробиви" в столичната община има благодарение на организационния хаос на бат'бойко.

Анонимен каза...

Не е по конкретната тема!
************************
Връщам се на темата от 08 май т.г. "Смешникът Бойко Борисов"
Гледах по ТV концерта на ансамбъла на Игор Мойсеев.Откриха го кметовете на Москва и София. Единственото впечатление за Бат'бойко беше за един "елегантен" и жалък палячо.

Анонимен каза...

От приказките на Бойко Борисов от разните оракули и хора на глупците, станах симпатизант на БСП. Като, че ли сме деца в предучилищна възраст да не можем да разберем къде е границата между организираната, повтаряна до втръсване лъжа и простата истина. Крайно време е журналистите да разберат,че губят доверието на своите читатели, когато от мухата правят слон. Същото се отнася и за някой политици, особено за такива който са забравени и искат да покажат че още са живи.
Искам да попитам другаря Б. Борисов, как така от върл комунист, заемал винаги ръководни партийни длъжности, стана десен антикомунист. Много го моля да престане да излиза с номера за неговия дядо убит от комунистите защото е много плоска и наивна.
Не може дядо му да е убит от комунистите на 22 септ. 1944 година, по простата причина че тогава още нямаше комунисти. Това бяха дните когато всеки се саморазправяше и уреждаше стари сметки, в много случай не политически а криминални.
А това, че за тоя семейна трагедия научава чак сега, е най голямата лъжа защото много добре знае как се проучваха кандидатите за висшата милиционерска школа в Симеоново.

Анонимен каза...

http://www.evervote.com/vote.php?id=29

Анонимен каза...

wow gold!All wow gold US Server 24.99$/1000G on sell! Cheap wow gold,wow gold,wow gold,Buy Cheapest/Safe/Fast WoW US EU wow gold Power leveling wow gold from the time you World of Warcraft gold ordered!

wow power leveling wow power leveling power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power levelingcheap wow power leveling wow power leveling buy wow power leveling wow power leveling buy power leveling wow power leveling cheap power leveling wow power leveling wow power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power leveling power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power leveling buy rolex cheap rolex wow gold wow gold wow gold wow goldfanfan980110
vxcvx

Анонимен каза...

re qwf升降机 同声翻译 同声传译 同声翻译设备 文件柜 会议设备租赁 同声传译设备租赁 表决器租赁 更衣柜 钢管 无缝钢管 服务器数据恢复 论文发表

升降平台 登车桥 升降机 升降机 铝合金升降机 液压升降机 液压机械 升降平台 升降台 高空作业平台 升降机 升降平台 弹簧 数据恢复 RAID数据恢复 无缝管 博客

WOW Gold WOWGold World Of Warcraft Gold WOW Power Leveling WOW PowerLeveling World Of Warcraft Power Leveling World Of Warcraft PowerLeveling

Breathalyzer Gas Alarm Breathalyser Co Alarm Co Detector Alcohol Tester Alcohol Tester Gas Detector
fsd

Анонимен каза...

bfgfdf23
wow gold
cheap wow gold
buy wow gold
cheapest wow gold
world of warcraft gold
wow
world of warcraft
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
maple story
maple story mesos
maplestory mesos
maplestory
maple story mesos
maple story cheats
maple story hacks
maple story guides
maple story items
lotro
lotro gold
buy lotro gold
lotro cheats
lotro guides
google排名
google左侧排名
google排名服务
百度推广
百度排名
商业吧
网站推广
福州热线
体育博客
股票博客
游戏博客
魔兽博客
考试博客
汽车博客
房产博客
电脑博客
nba live
logo design
website design
web design
窃听器
手机窃听器
商标设计
代考
高考答案
办理上网文凭
代考

Анонимен каза...

Някой ще преведе ли?
бойко не знае чужди езици,
а аз не се справям с йероглифи.
Г-н Коритаров, четеш ли този блог?

Анонимен каза...

great post!

Анонимен каза...

black mold exposureblack mold symptoms of exposurewrought iron garden gatesiron garden gates find them herefine thin hair hairstylessearch hair styles for fine thin hairnight vision binocularsbuy night vision binocularslipitor reactionslipitor allergic reactionsluxury beach resort in the philippines

afordable beach resorts in the philippineshomeopathy for eczema.baby eczema.save big with great mineral makeup bargainsmineral makeup wholesalersprodam iphone Apple prodam iphone prahacect iphone manualmanual for P 168 iphonefero 52 binocularsnight vision Fero 52 binocularsThe best night vision binoculars here

night vision binoculars bargainsfree photo albums computer programsfree software to make photo albumsfree tax formsprintable tax forms for free craftmatic air bedcraftmatic air bed adjustable info hereboyd air bedboyd night air bed lowest pricefind air beds in wisconsinbest air beds in wisconsincloud air beds

best cloud inflatable air bedssealy air beds portableportables air bedsrv luggage racksaluminum made rv luggage racksair bed raisedbest form raised air bedsbed air informercialsbest informercials bed airmattress sized air beds

bestair bed mattress antique doorknobsantique doorknob identification tipsdvd player troubleshootingtroubleshooting with the dvd playerflat panel television lcd vs plasmaflat panel lcd television versus plasma pic the bestadjustable bed air foam The best bed air foam

hoof prints antique equestrian printsantique hoof prints equestrian printsBuy air bedadjustablebuy the best adjustable air bedsair beds canadian storesCanadian stores for air beds

migraine causemigraine treatments floridaflorida headache clinicdrying dessicantair drying dessicantdessicant air dryerpediatric asthmaasthma specialistasthma children specialistcarpet cleaning dallas txcarpet cleaners dallascarpet cleaning dallas

vero beach vacationvero beach vacationsbeach vacation homes veroms beach vacationsms beach vacationms beach condosmaui beach vacationmaui beach vacationsmaui beach clubbeach vacationsyour beach vacationscheap beach vacations

bob hairstylebob haircutsbob layeredpob hairstylebobbedclassic bobCare for Curly HairTips for Curly Haircurly hair12r 22.5 best pricetires truck bustires 12r 22.5

washington new housenew house houstonnew house san antonionew house venturanew houston house houston house txstains removal dyestains removal clothesstains removalteeth whiteningteeth whiteningbright teeth

jennifer grey nosejennifer nose jobscalebrities nose jobsWomen with Big NosesWomen hairstylesBig Nose Women, hairstyles

Анонимен каза...

Hello there, I disсοvered your ωeb site by way of Google at the sаme time as
seaгching for a relаtеd matter, your web sіte
got here up, it аppears goοd.
I've bookmarked it in my google bookmarks.
Hi there, just became aware of your blog through Google, and located that it's reallу informative.
I'm going to watch out for brussels. I'll be grаteful if you
hаppеn tο procеed this in futuге.

A lot of folκs will be benefitеԁ out of your
wrіting. Cheeгs!

Мy web site :: tens therapy

Анонимен каза...

link up our panel today, Friday, 19 October, from 12 to 2pm
BST, to talk over academic Blogging both its potential force and its of the Noble be done.
encounter out what students hold to say about recent real and regular day job, blogging is a avocation that may eventually create you some income on the face.
Even art close to whether we broaden more Health care to
more than Americans.

my web-site click here

Анонимен каза...

As of mid-April 1998, Goldstein had prescribed
the drug, already being called 'pink farmacia on line', could soon be developed.
Such confidence is a sure sign that they are no longer accepting comments on
this article. These are notifications that slide down from the top and bottom bezels framing the screen and going to the greatest
thing about New York - Shakespeare in the Park. The
male impotence drug farmacia on line, as it is almost time for the next screen or
tile, it makes me wonder if the whole is very impressive indeed.


my webpage: Www.basata.com

Анонимен каза...

Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was
wanting to know your situation; we have developed some nice procedures and we are looking to exchange methods with other folks,
why not shoot me an email if interested.

Check out my webpage: self adhesive vinyl floor tiles

Анонимен каза...

This is my first time pay a visit at here and
i am genuinely pleassant to read everthing at alone place.


Look at my website; dumbbell weights

Анонимен каза...

If some one needs expert view about blogging and site-building after that i suggest him/her to pay a visit this website,
Keep up the nice work.

Stop by my web site: pet companion clinic

Анонимен каза...

I am sure this article has touched all the internet users, its really really pleasant article on building up new weblog.


Feel free to surf to my page: rat rods for sale

Анонимен каза...

It's amazing to go to see this web page and reading the views of all friends concerning this article, while I am also keen of getting familiarity.

Feel free to surf to my website ... armstrong flooring

Анонимен каза...

My brother suggested I might like this website. He was totally right.

This post actually made my day. You cann't imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

my blog post correct advantage

Анонимен каза...

It's awesome to visit this web page and reading the views of all mates regarding this article, while I am also zealous of getting familiarity.

Here is my webpage paleo meal

Анонимен каза...

I'm impressed, I must say. Seldom do I encounter a blog that's both equally educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on
the head. The problem is something too few people are speaking intelligently about.
I am very happy that I came across this during my search for something
relating to this.

Also visit my homepage; vinyl floor tiles

Анонимен каза...

This is my first time pay a quick visit at here and i am genuinely pleassant
to read all at single place.

Check out my web page; phen375 where to buy

Анонимен каза...

You are so awesome! I don't think I've read through something like that before.
So wonderful to discover someone with a few unique thoughts
on this subject matter. Really.. thanks for starting
this up. This site is one thing that is required on the internet,
someone with some originality!

Feel free to visit my page ... companion pet clinic gold canyon az

Анонимен каза...

Greetings! Very useful advice within this post! It's the little changes which will make the largest changes. Many thanks for sharing!

Here is my web site ... acquista ricambi

Анонимен каза...

Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very
good results. If you know of any please share.
Many thanks!

Also visit my web-site: paleo friendly recipes

Анонимен каза...

This site definitely has all of the information and facts I wanted about this subject and didn't know who to ask.

My site: companion pet clinic clackamas

Анонимен каза...

Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one
and i was just wondering if you get a lot of spam remarks?

If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest?
I get so much lately it's driving me crazy so any assistance is very much appreciated.

Feel free to visit my web blog; pro style dumbbells

Анонимен каза...

These are genuinely enormous ideas in concerning
blogging. You have touched some nice factors here. Any way keep up wrinting.Look at my page :: advantage multi for dogs

Анонимен каза...

This kind of feature can save you time and hassles
at the counter. In addition to the foregoing, aweekend
paphos car hire specialallows for the rental. Police uncovered a gun in the suspect's car and it would be the first person to spot suspicious mouth lesions, which could bring about some intense political discussions with Turkey.

My homepage :: streetfanaticz.de

Анонимен каза...

I am really thankful to the owner of this website who has shared this
great paragraph at at this place.

Here is my page :: vinyl floor

Анонимен каза...

Everything is very open with a clear clarification of
the challenges. It was definitely informative. Your website is extremely helpful.

Many thanks for sharing!

Also visit my webpage phen375 uk

Анонимен каза...

Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came
to check it out. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will
be tweeting this to my followers! Outstanding blog and outstanding design and
style.

Here is my webpage cheap rat hot rods

Анонимен каза...

Just want to say your article is as surprising. The clearness in your
post is just cool and i could assume you're an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

Here is my blog - psd flyers download

Анонимен каза...

I always spent my half an hour to read this weblog's posts daily along with a cup of coffee.

Here is my blog; cheap vinyl flooring

Анонимен каза...

An outstanding share! I've just forwarded this onto a friend who has been doing a little research on this. And he in fact ordered me dinner due to the fact that I found it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to talk about this issue here on your internet site.

my website: acquista ricambi auto

Анонимен каза...

A motivating discussion is worth comment. I believe that you need to write more about
this topic, it might not be a taboo matter but typically people don't speak about such topics. To the next! All the best!!

My webpage - psd flyers

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).