02 март 2008

Бойко и вятърът

От Столична община:
Поради очаквания силен вятър тази вечер, кметът на София Бойко Борисов призовава столичани да отстранят неукрепените предмети от балконите си, както и да не оставят отворени прозорците на жилищата и офисите си.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко Борисов се грижи за столичани.
2. Че не е виждал на какво приличат балконите - складове.
3. Че не знае, че е в правомощията на кмета да предложи наредба за изискване за външния вид на сградите, в която може да залегнат и елементарните правила за безопасност.

2 коментара:

Unknown каза...

браво на бойко,вятъра няма да изненада супермена както го изненада януарският сняг(за цяла зима само на 1ви срещу 2ри наваля и пак не го почистиха къде са ни милионите които даваме за почистване на сняг?)

Анонимен каза...

...или вятърът Бойко ...

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).