25 август 2007

Бойко Борисов и асфалтирането на улиците

Бойко Борисов каза пред БНТ:

"Ремонтът е извършен с най-добрата техника, австрийска, но за съжаление,
управлявана от българин." Също и, че "общината няма да загуби пари от
евентуалната подмяна на настилката, защото тя ще е за сметка на
фирмата-изпълнител "Пътища и съоръжения"."

Зам.-кметът по транспорта Велизар Стоилов обяснил за "Монитор", че до този момент Столична община не е дала никакви пари за преасфалтирането на отсечката.

Не искам обаче да говорим предварително за затваряне на "Цариградско" и за
срокове, защото пробите от асфалта не са готови, допълни Стоилов. Той обясни, че резултатите ще излязат в понеделник сутринта и, ако те не отговарят на
стандартите, ще се вземе решение по тези въпроси.


Какво разбираме от тези новини?

1. Че за Бойко Борисов виновни са анонимните работници, които се пекат в жегата, за да полагат асфалта, а не фирмата-изпълнител. Питаме се "защо?", но не можем да си отговорим.
2. Че за него загубеното време на стотици хиляди столичани не струва нищо, доколкото общината няма да плаща за евентуално повторно асфалтиране.
3. Че както винаги Бойко Борисов е не само невинен за калпавата работа на поверените му дружества, но винаги съумява да намери виновния.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).