13 август 2007

Бойко Борисов и номинирането на кандидати за кметове

Според новините, официално бил номиниран 15-ият кандидат за кмет на ГЕРБ - "това е Кирил Пендев, който ще се бори за кметския пост в Благоевград, научи Агенция “Фокус”. Пендев е номиниран лично от лидера на партията Бойко Борисов. Номинацията стана ясна по време на срещата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на партията Цветан Цветанов с местното ръководство на партията.Кирил Пендев е бил шеф на "Балканска банка" Скопие. В момента членува в ГЕРБ."

Какво разбираме от тази новина?

1. Че "Фокус" брои кандидатите за кметове на ГЕРБ. Остават още около 200?

2. Че Бойко Бо. най-демократично лично номинира кандидатите на партията, на която е все пак неформален лидер. Крушата не пада по-далече от дънера, както казва Пенчо, мислейки си за Симеон Сакскобургготски.

3. Балканска банка не беше ли банката на Иван Миронов и Илия Павлов? С други думи, Бойко Бо. вкарва във властта свои изпитани другари?Какво не разбрахме от тази новина, но го пише в други медии: "Борбата с проституцията ще бъде единият от приоритетите на Пендев, ако седне на градоначалническия стол, стана ясно вчера."

2 коментара:

Симион Патеев каза...

Банда, добри сте! Не се отказвайте, продължавайте в същия дух!

Поздрави :-)

Симион Патеев каза...

Един съвет - пускайте част от постингите си като коментари в други онлайн медии и блогове, с линк към този сайт, за да популяризирате блога. Има нужда. С течение на времето ще се получи и повече хора ще започнат да разбират от новините покрай ББ това, което и вие разбирате.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).