01 декември 2008

Бойко и ремонтите в София

Бойко Борисов винаги обещава, че ремонтите в София ще приключат навреме. Околомръсното трябваше да бъде пуснато на 15-и септември, но бе пуснато месец по-късно. "Цариградско море" все още се вълнува, весело шуми.

Днес ставаме свидетели на поредното неспазване на срокове, както пише "Дневник":

Столичната община удължи с повече от две седмици ремонта на един от
ключовите булеварди "Ал. Стамболийски". Преасфалтирането на отсечката между бул. "Христо Ботев" и "Константин Величков" трябваше да приключи на 4 декември, но ще продължи до 21 декември, включително. В участъка се подменя водопроводната мрежа и се извършва реконструкция на релсовия път и пътните платна.
Удължава се и ремонтът на бул." Св. Климент Охридски" в отсечката между бул. "Андрей Ляпчев" и Околовръстен път. Той ще остане затворен до 14 декември. Ремонтът на отсечката започна на 18 октомври.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че винаги друг Му е виновен, но никога Той и Неговите фирми.
2. Че ако така управлява общината, можем да си представим какво ни чака, когато се заобиколи с тъпи милиционери като министър-председател.
3. Че медиите няма да посмеят да го питат за тези неспазени срокове.
4. Че затова сигурно обещава, че метрото ще бъде построено след... изборите догодина!

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).