01 декември 2008

Бойко и законът

Вчера Бойко Борисов пак се разхожда по медиите, този път спирайки за дълго в БНР. Ето какво е казал там:

"...посочи, че полага по 2-3 хиляди мастилени подписа дневно, което било “голяма глупост, но такъв е законът“. Борисов дори съзря умисъл в това, че регламентът е абсолютно всичката документация на Столична община, на районните кметства, да минава през него за подпис. “Това е направено с цел умисъл, защото винаги от тези хиляда или две хиляди подписа на ден може да сгрешиш."

Какво разбираме от това?
1. Че за Бойко законът за поредене път е глупост. Същевременно не го питат какво би станало, ако не той, а само някой районен кмет поставяше подписа си.
2. Според Бойко законът е умишлено направен така, че Бойко да сгреши.

2 коментара:

Анонимен каза...

Налага се и още един от много прост извод. Бойко не чете това което подписва. Простата сметка показва, че ако той полага около 3000 подписа и ако за всеки са необходими по около 3секунди, то той трябва да подписва непрекъснато 2 1/2 часа. Това и Бат ... ман го не може. А иначе резултата е достоен за Гинес.

ATH каза...

http://ad-terras.blogspot.com/2008/11/3000.html
Може и да ви хареса :)
Съжалявам ако съм нарушил правилата на блога, но тук все пак става дума за Бойко Борисов :Д

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).