23 септември 2007

Бойко Борисов и наглостта

Медиите съобщават за поредното мероприятие на кмета:

Кметът на София Бойко Борисов откри изцяло построената първа част на комплекс “Цариградски”, намиращ се в района на столичния квартал “Дружба”, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Строежът на комплекса е започнал през 2006 г. и вече има построени 312 апартамента, които стигат за 1000 жители. До момента са инвестирани 2 милиона лева за изграждане на подземна инфраструктура, пътища и комуникации. За озеленяване са инвестирани 200 000 лева, като са засадени 120 вида растения. Инсталирани са и 50 камери за видеонаблюдение.


Питаме се:
1. Какво общо има общината с изграждането на един комплекс от частни фирми и лица?
2. Какво общо има кметът софийски с това изграждане?
3. Откога започнаха да се откриват тези жилищни комплекси "на части"?
4. Какво още е готов да открие кметът, само и само да се покаже в медиите?
5. Ще се разграничи ли от строителите Борисов, ако те решат да се кандидатират за кметове в някой град и публикуват снимката си с него - така, както направи това с Ваклин Стойносвки в Бургас?

4 коментара:

Анонимен каза...

2. Какво общо има кметът софийски с това изграждане?

Айде сега и вие се излагате, то е ясно какво общо има...

Анонимен каза...

1. Какво общо има общината с изграждането на един комплекс от частни фирми и лица? - Земята общинска ли е?
2. Какво общо има кметът софийски с това изграждане? - Има, ако е върху общинска земя.
3. Откога започнаха да се откриват тези жилищни комплекси "на части"? - Откакто Бойко е кмет, за да има повече медийни изяви. Особено пред изобри.
4. Какво още е готов да открие кметът, само и само да се покаже в медиите? - Градска тоалетна.
5. Ще се разграничи ли от строителите Борисов, ако те решат да се кандидатират за кметове в някой град и публикуват снимката си с него - така, както направи това с Ваклин Стойносвки в Бургас? - Зависи ....

G.G. каза...

Мисля да направя мръсно предложение на Бойка да видим дали ще се навие за пред камерите. Ей тъй - за малко медийно време.

Анонимен каза...

Хахаха :))))))))))))
Коментара Скарамуш е излишен, както и бюджетните излишъци от време ОНОООООО !!!!
Да си слушал израза "Ломски ямички"??? Питай по-старите шъ те открехнат !!!
Кибик Блаже

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).