23 септември 2007

Бойко Борисов и парите на София

Бойко Борисов започва да издиша. Ето какво е казал днес:

"...на третата година от своето управление БСП още нямат програма, нямат едно изпълнено обещание, още не знаят какви данъци ще въведат и какви реформи ще направят. Това каза столичният кмет Бойко Борисов пред журналисти след откриването на ремонтираната Софийска градска художествена галерия... За да говори БСП и Станишев, той трябва да каже – защо отне 50 % от бюджета на София..."

Защо издиша ли?

Защото само преди броени дни информирахме за това какво е казал Мартин Заимов - човек, който разбира от финанси:

"Факт е обаче, че софийската община има много пари. За последните четири години бюджетът й се е увеличил два пъти."

Какво разбираме от казаното от Борисов?
1. Че независимо от фактите, изнесени от Мартин Заимов, Бойко Борисов ще продължи да лъже нагло и безочливо гражданите
2. Че не е разбрал, че безвъзмездни пари за неговите боклуци няма да се намерят не само в ЕС, но и в САЩ, Китай и където още потърси. Преработването на боклуците в целия цивилизован свят се прави по един и съща начин и Бойко Борисов няма какво да се мъчи да открива нов начин.
3. Че използва всяко мероприятие за затвърждаване на личния си имидж като на борец за народни правдини.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).